Video

Kijken: longboardlegende op spectaculaire wijze gefilmd met een CineWhoop

Wel eens van het fenomeen CineWhoop gehoord? Dat zijn zeg maar miniatuur FPV racedrones, voorzien van een camera voor het maken van video-opnamen. Daar kun je dus bizarre shots mee maken, zoals dronepiloot Fincky laat zien in zijn video LOTFI JUST CAN’T STOP – Longboard Dancing. Het was de eerste video die Fincky met een CineWhoop opnam.

Eerste keer CineWhoopen

Het was de eerste videoclip die Fincky opnam met een CineWhoop, en zeker niet de laatste: “Ik had het voorrecht om samen met Longboard Dancing legende Lotfi Lamaali te werken aan deze leuke video. Het is de eerste video die ik maak met de CineWhoop en het zal zeker niet de laatste zijn. Ik ben aangenaam verrast over de mogelijkheden die deze kleine machines bieden!”

Voor de stabilisatie van de beelden maakte Fincky gebruik van Reelsteady. Dat is software die speciaal werd ontwikkeld voor het stabiliseren van FPV droneshots. De software wordt ook veelvuldig gebruikt voor het stabiliseren van opnamen die gemaakt zijn met action cams.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Kijken: longboardlegende op spectaculaire wijze gefilmd met een CineWhoop

  • Die piloot kan vliegen!! Die longboarder kan skaten!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier