Video

Kijken: racedrone vs. Max Verstappen op Circuit Zandvoort

Op Circuit Zandvoort vinden dit weekend de Jumbo Racedagen plaats. Honderdduizenden toeschouwers zijn naar de kustplaats afgereisd om onder andere Max Verstappen te zien racen. FPV piloot GhettoDino werd gevraagd om met een racedrone opnamen te maken van Verstappen terwijl die donuts maakt in zijn nieuwe Red Bull RB15 bolide, en dat levert spectaculaire beelden op.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier