Kijken: FPV rollercoaster ride door het het historische Cappadocia (Turkije)

Misschien heb je wel eens gehoord van de historische Turkse streek Cappadocia. Mocht het geen belletje doen rinkelen: het gebied staat bekend om de bizar gevormde heuvels en grotten, feeënschoorstenen en natuurlijk de iconische ballonvaarten die je er kunt maken. Het gebied werd al vaak door middel van drones in beeld gebracht, maar nog niet eerder met een racedrone.

Johnny FPV x Beautiful Destinations – Turkey

FPV dronepiloot Johnny FPV is uitgegroeid tot een begrip in de wereld van het freestyle dronevliegen. Eerder op Dronewatch zag je epische wintersportbeelden van hem voorbij komen, alsook waanzinnige dronebeelden van driftende rallyauto’s. En niet voor niets schakelde travel video-legende Sam Kolder Johnny FPV in voor zijn reisvideo Another World.

In samenwerking met het YouTube-kanaal Beautiful Destinations deed Johnny Schaer, zoals hij in het echt heet, onlangs dus de regio Cappadocia aan. Het resultaat is een verbluffende rit door het gebied, die je nog het beste kunt omschrijven als een rit in een achtbaan. Rakelings scheert de drone langs de heteluchtballonnen en door de historische stadjes op de grond. Je vraagt je bijna af hoe ze er toestemming voor hebben gekregen…

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

2 gedachten over “Kijken: FPV rollercoaster ride door het het historische Cappadocia (Turkije)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier