Video

Kijken: zo werden honderden drones ingezet voor een Peugeot-commercial

Drones en auto’s, die combinatie heb je de laatste tijd vaker voorbij zien komen op Dronewatch. Maar zeker niet op de manier die in onderstaande video wordt uitgelicht. Voor de nieuwe Peugeot 508 SW-commercial werden namelijk honderden drones ingezet, die gezamenlijk een bewegende slang projecteerden waardoor de auto een weg moest banen. Daar kwam heel wat afstemming bij kijken.

Bekijk eerst de uiteindelijke commercial:

En hieronder kun je zien wat er allemaal kwam kijken bij het filmen van de commercial:

De drone-choreografie werd verzorgd door het Franse bedrijf Dronisos. Zij maakten op hun beurt weer gebruik van de welbekende Bebop drones van Parrot. Deze drones kenmerken zich door hun open source flight controller die relatief eenvoudig aangestuurd kan worden door een centrale computer.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier