Kijken: Above the Faroe Islands, gefilmd met een Phantom 4 Pro

Dat je met een Phantom 4 Pro fantastisch mooie opnamen kunt maken bewijst filmmaker Mike Bishop, die in opdracht van DJI een reis maakte naar de mysterieuze Faeröer eilandengroep. Hieronder kun je de beelden die Mike maakte bekijken. Voel je je geïnspireerd? Check dan ook de eerdere dronevideo’s van deze videograaf.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier