Kijken: deze dronefoto’s vielen in de prijzen bij de Drone Awards

Onlangs hield de stichting Art Photo Travel een fotowedstrijd gericht op dronefotografie. In totaal kwamen er ruim 4.500 inzendingen binnen van dronefotografen uit maar liefst 107 verschillende landen. Naast de winnende foto van het jaar waren er ook winnende foto’s in verschillende categorieën. Er was ook een prijs voor beste dronevideo. Hieronder vind je de winnende inzendingen. Bekijk vooral ook de runner ups die het net niet gehaald hebben op de website van de Drone Awards.

Foto van het jaar

A Shoal of Colorful Fish, door Jacek Deneka

Abstract

Infinity Eight, door Marc Le Cornu

Nature

Island of Love, door Jeremiasz Gądek

People

Flowers on the Water, door Khanh Phan

Sport

After The Snow Storm, door JoSon

Wildlife

Crabeater Seals on Ice, door Florian Ledoux

Urban

Beni Isguen, door George Steinmetz

Video

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier