#advProWinactie

Maak kans op een gratis ticket voor het congres Drones – The Future in Business

Op vrijdag 4 oktober vindt op het TT Circuit Assen het B2B congres Drones – The Future in Business plaats. Diverse sprekers verzorgen een aantal inspirerende lezingen over de impact van drones op verschillende sectoren, de maatschappij en het bedrijfsleven. Daarnaast zijn er aparte sessies over kansen en toepassingen. Dronewatch mag 10 gratis tickets weggeven voor het event.

Focus op B2B

Wat zijn de nieuwste technologieontwikkelingen op het gebied van drones? Welke arbeidskansen brengen drones met zich mee? Welke nieuwe beroepen ontstaan er? Hoe kunnen drones zorgen voor meer banen? En welke B2B kansen brengen drones nog meer met zich mee? Deze en andere vragen staan centraal tijdens de dag.

Internationale marktleiders en grote organisaties zoals Sony, Defensie, Epson, Robin Radar Systems zullen naar het TT Circuit komen, zodat je als ondernemer je netwerk kan uitbreiden en versterken. Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn. Voor meer info en het bestellen van tickets kun je terecht op www.dutch-e.nl.

Gratis tickets

Dronewatch is partner van het Drone Festival en mag daarom 10 ondernemers uitnodigen om aanwezig te zijn op 4 oktober op het TT Circuit Assen. Wil jij er bij zijn? Stuur dan direct een mail naar info@dronefestivalassen.nl met als onderwerp “gast Dronewatch”. De eerste 10 inzenders ontvangen van de organisatie een gratis ticket!

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier