Video

Kijken: microdrone maakt ‘onmogelijke’ fly-through door gymzaal

Het is momenteel dé manier om je bedrijfspand of activiteitenlocatie onder de aandacht te brengen: huur een FPV dronepiloot in met de nodige vliegskills en vraag hem/haar om met een Tiny Whoop een ‘onmogelijke’ fly-through te maken. Op die manier wordt zelfs zoiets triviaals als een rondje door een gymzaal spannend om naar te kijken.

22 pogingen

Onderstaande video werd gemaakt door Andrew Murphy uit Perth (West-Australië). Naar eigen zeggen werd hij geïnspireerd door whoFPV om dit soort beelden te maken. “Sinds ik hem volg wil ik ook dat soort shots kunnen maken. Zoiets is alleen mogelijk met een microdrone en het perspectief is echt heroïsch!”

Uiteindelijk kwamen er 22 pogingen bij kijken om het uiteindelijke shot te kunnen maken. Helaas lukte het niet om door de allerlaatste ring te vliegen, bij flink wat pogingen ging het daar op het laatste moment mis. Maar desondanks een heel geslaagde fly-through als je het ons vraagt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andrew Murphy | Perth YouTuber (@andrewmurphywa) op

(via DroneDJ)

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier