Kijken: de beste droneshots van videokunstenaar Sam Kolder

De naam Sam Kolder zal ongetwijfeld een belletje doen rinkelen bij veel van onze lezers. Sam is wat je noemt een videokunstenaar. Hij heeft het filmen, dronevliegen en monteren dusdanig in de vingers gekregen dat je ademloos naar iedere nieuwe video zit te kijken. Dat geldt zeker ook voor de compilatievideo My Best Drone Clips 2019, waarin hij zijn beste droneshots van de afgelopen tijd verzamelde. Let vooral op de overgangen tussen de shots: pure magie. Enjoy!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Kijken: de beste droneshots van videokunstenaar Sam Kolder

  • 16 november 2019 om 13:06
    Permalink

    Heel erg mooi gemaakt! Niet alleen prachtige drone beelden, maar ook heel erg mooi gemonteerd. Veel gebruik gemaakt van masks en kleuren. Prachtig!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier