Video

Kijktip: Europe From Above, vanaf maandagavond op National Geographic

Liefhebbers van luchtopnamen opgelet: vanaf maandagavond 18 november zendt National Geographic de zesdelige serie Europe From Above uit. Vanuit de lucht worden de culturele en geografische bezienswaardigheden in Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk gefilmd. Een groot deel van de serie bestaat uit droneshots. De serie begint gelijk goed met een aflevering die volledig aan Nederland is gewijd. Kijken dus!

National Geographic, Europe From Above, vanaf maandag 18/11 wekelijks te zien tussen 21:00-22:00

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier