Volg Dronewatch nu ook op LinkedIn

Het was al mogelijk om Dronewatch te volgen via Twitter, Facebook en de wekelijkse emailnieuwsbrief. Daar komt nu nog een vierde mogelijkheid bij: LinkedIn. Ook via ’s werelds grootste zakelijke netwerk kun je nu laagdrempelig op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op dronegebied, met een focus op zakelijke toepassingen van drones.

Informatie op maat

Bij Dronewatch doen we er alles aan om onze lezers te bedienen op de manier die het beste bij hen past. Sommige mensen bezoeken dagelijks onze website, anderen volgen ons liever via sociale media of abonneren zich op de wekelijkse email update. Via deze kanalen bereiken we dagelijks duizenden droneliefhebbers en dat aantal groeit gestaag.

Vooral lezers die professioneel geïnteresseerd zijn in drones of de toepassing ervan bevinden zich ook op het zakelijke netwerk LinkedIn. Daarom hebben we besloten om ook een Dronewatch bedrijfspagina in het leven te beroepen. Via deze pagina delen we alle updates van Dronewatch Pro en alle andere berichten die mogelijk interessant zijn voor professionals.

Follow us

Ben jij zakelijk actief in de dronesector en maak je gebruik van LinkedIn, dan nodigen we je van harte uit om deze nieuwe Dronewatch bedrijfspagina te gaan volgen. Klik eerst op de link en druk daarna op de blauwe ‘Follow’ button. Vanaf dat moment zul je voor jouw relevante berichten via dit kanaal voorbij zien komen.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!