Bestel nu je Torvol drone backpack en ontvang korting of een gratis masterclass

Backpacks voor dronepiloten, ontwikkeld door dronepiloten: dat is de productfilosofie van Torvol. Of je nu met een DJI Phantom of Mavic vliegt, de producten van Torvol zijn ontwikkeld met drones als uitgangspunt. De backpacks van Torvol zijn comfortabel en bieden genoeg ruimte om naast je drone alles mee te nemen voor een dagtrip of weekend. Trek er op uit en laat je niet beperken in je creativiteit!

Drone Explorer Backpack: tijdelijk met gratis cursus dronefotografie

De Drone Explorer Backpack is zeer geschikt voor reizigers die er één of meerdere dagen op uit trekken en daarbij hun DJI Mavic (Air, Pro, 2 Pro/Zoom of Mini) mee willen nemen zonder met een extra tas of case te slepen. Zeker de reizigers die graag de platgetreden paden verlaten zullen er veel plezier en gemak aan beleven.

Het hoofdcompartiment van de Drone Explorer Backpack is naar eigen inzicht in te delen. Modulariteit is één van de sterke kanten van Torvol producten: drone, toebehoren, DSLR, lenzen, laptop, kleding, eten en persoonlijke spullen: alles gaat mee in deze veelzijdige backpack.

Het rugpand en de verstelbare schouderbanden van de Drone Explorer Backpack zijn voorzien van padding en zorgen samen met de heupband voor een optimaal draagcomfort. Bij de backpack wordt een uitneembare tas voor bijvoorbeeld kleding geleverd.

In de maand december ontvang je een gratis online masterclass dronefotografie bij aankoop van de Drone Explorer Backpack. Meer informatie

Drone Compact Case

DJI denkt aan bijna alles als het om drones gaat, maar wat tassen betreft moet je bij Torvol zijn. Zeker als je een Fly More Combo hebt gekocht: niet alle onderdelen passen in de tas die DJI meelevert. In de Torvol Drone Compact Case past het wel. Drone, adapter, laadkabels, filters, accu’s, controller, propguards en reserve props: je kunt alles met gemak kwijt. Het hoofdcompartiment wordt afgesloten met een beschermende shell met rits die aan de binnenkant is voorzien van diverse (afsluitbare) vakken.

Zoals bij alle producten van Torvol is modulariteit het uitgangspunt. Deze Drone Compact Case past perfect in de Drone Explorer backpack. Door de Compact Case in combinatie met de Drone Explorer Backpack te gebruiken ontstaat de ideale reiscombo. Alles wat je nodig hebt voor een succesvol avontuur met veel mooie dronebeelden waar je ook heen gaat.

In de maand december koop je de Drone Explorer Backpack en de Compact Case tijdelijk samen voor een speciale prijs. Meer informatie

Drone Adventure Backpack

De Drone Adventure Backpack is ontwikkeld met de DJI Phantom als uitgangspunt. Dit is duidelijk te zien aan de standaardindeling van het hoofdcompartiment. De extra ruimte bij de Drone Adventure Backpack bestaat uit een roll-top van 15 liter en veel extra vakken. Door de roll-top binnenstebuiten te keren ontstaat er extra ruimte in het hoofdcompartiment. Er passen dan zelfs nog grotere drones in de tas.

Zelfs met volle bepakking blijft het draagcomfort perfect. Dankzij de flexibele indeling is het mogelijk om het gewicht optimaal te verdelen. Het rugpand en de schouderbanden zijn voorzien van een comfortabele padding en de rugzak is voorzien van een heupband die, als je hem niet nodig hebt, opgeborgen kan worden. Statief, laptop, camera, lenzen, kleding en andere persoonlijke zaken gaan allemaal mee.

In de maand december is de prijs van deze backpack verlaagd naar €99. Kijk op torvol.com voor meer informatie en de actuele promotievoorraad. Op = op.

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier