Doe mee aan het Dronewatch lezersonderzoek 2019 en maak kans op een cadeaubon van €100!

Het is een jaarlijkse traditie aan het worden: het Dronewatch lezersonderzoek. Voor de derde keer alweer willen we je vragen om mee te doen aan een enquête waarin uiteenlopende aspecten van het dronevliegen aan de orde komen. De resultaten worden begin 2020 met je gedeeld. Onder de deelnemers verloten we drie bol.com cadeaubonnen ter waarde van €100!

Inzicht in de dronesector

De dronesector begint aardig volwassen te worden. Afgelopen jaar zagen we flink wat nieuwe toepassingen het levenslicht zien. Tegelijkertijd is er ook veel onduidelijkheid, als het gaat om de aankomende Europese drone-regelgeving. De vraag is of dat een rem zet op de sector, en daar willen we met dit onderzoek meer over te weten te komen.

De enquête is bedoeld voor zowel recreatieve als professionele dronepiloten. Deels is de vragenlijst hetzelfde als vorig jaar. Op die manier willen we zien of er verschuivingen plaats hebben gevonden. Maar een deel van de vragen is anders of nieuw. We hopen met deze enquête wederom meer inzicht te krijgen in de Belgische en Nederlandse drone community. Als dank voor je tijd verloten we drie bol.com cadeaubonnen onder de inzenders.

Meedoen en winactie

Meedoen aan het onderzoek kan tot en met 31 december 2019. De resultaten worden medio januari gepubliceerd. Deelnemen kan desgewenst anoniem, maar wie kans wil maken op een cadeaubon moet wel zijn of haar emailadres en naam invullen. De gegevens worden geanonimiseerd verwerkt en niet doorgegeven aan derden. Winnaars van de cadeaubon krijgen in de eerste week van januari persoonlijk bericht.

Ga naar de enquête (invullen duurt ca. 10-15 minuten)

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier