Overig

Dank aan onze samenwerkingspartners en lezers!

Zonder onze samenwerkingspartners zou er geen Dronewatch zijn. Graag willen we  alle bedrijven en organisaties bedanken met wie we het afgelopen jaar fijn hebben samengewerkt. Dat er in 2020 maar veel artikelen, videoproducties, presentaties, luchtfoto’s, VR tours en andere zaken mogen volgen. Bij deze wensen we onze partners en lezers een goed en voorspoedig 2020!

Met dank aan

Aeriallive, Aeroscan, Amsterdam Drone Week, Driessen Assuradeuren, Drone Class, Dronefestival Assen, EO, France Televisions, Gemeente Den Haag, Gemeente Nieuwegein, I Care producties, Kamera Express, Keukenhof, KIJK Magazine, KNVvL, Koninklijke NLR, Ministerie van Infrastructuur en Milieu, Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Natuurfotografie Magazine, Nieuwe Hollandse Waterlinie, Provincie Noord-Holland, Provincie Utrecht, Provincie Zuid-Holland, RAI Amsterdam, Rail Away, Rijkswaterstaat, Rotorlife, Skytools, SNP Natuurreizen, Solar Team Twente, Stelling van Amsterdam, Studio NoMoMo, Torvol, Videolux, Videomarketeers, VNG, VONQ, WRC Reizen en ZDF.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Dank aan onze samenwerkingspartners en lezers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier