Winactie

LVNL vraagt dronepiloten om suggesties voor naam nieuwe app

Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) is op zoek naar een leuke naam voor de nieuwe drone app die de organisatie momenteel aan het ontwikkelen is. Daarvoor roept LVNL de hulp in van Nederlandse dronevliegers. Via de Facebookpagina van LVNL kunnen mensen een creatieve naam indienen. De inzender van de winnende naam krijgt een rondleiding aangeboden.

Drone app

De drone app waar LVNL samen met het Britse bedrijf Altitude Angel momenteel aan werkt moet dronevliegers in de toekomst helpen om te bepalen waar men wel en niet mag vliegen en wat de maximale vlieghoogte is op de beoogde vlieglocatie. Ook wordt het op termijn mogelijk om via de app een vliegplan in te dienen voor dronevluchten in gecontroleerd luchtruim (CTRs).

Als het goed is komt de app medio 2020 beschikbaar. Maar eerst moet er nog een aantrekkelijke naam bedacht worden voor de app. Daarvoor roept LVNL de hulp in van dronepiloten. Op Facebook schrijft de organisatie: “We hebben een leuke naam nodig. Laat in de comments jouw meest creatieve naam voor de app achter en wie weet zie je straks jouw bedachte naam terug als drone-app. De winnaar wordt over 10 dagen bekend gemaakt door een reactie van ons op de winnende comment.”

Naam indienen

Heb jij een idee voor een goede naam? Open dan dit bericht en laat de door jouw bedachte naam achter in de reacties. Wie weet wordt jouw suggestie overgenomen en krijgt de app de door jou bedachte naam. Ook krijgt de inzender van de winnende naam een rondleiding bij LVNL aangeboden.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier