Video

Kijken: vijf cinematische dronevideo’s gemaakt met Mavic Mini

Het is alweer een klein half jaar geleden dat de Mavic Mini (review) van DJI ten tonele verscheen. De drone werd binnen mum van tijd een bestseller, dankzij het lage gewicht, lange vliegtijd en zeer behoorlijke cameraprestaties. Zeker met een beetje kennis van color grading is het prima mogelijk om filmische opnamen te maken met DJI’s minidrone. We zochten op YouTube naar aansprekende voorbeelden en verzamelden vijf cinematische dronevideo’s, gemaakt met de Mavic Mini.

Mavic Mini beperkt leverbaar

Volgens verschillende bronnen is de Mavic Mini momenteel maar mondjesmaat leverbaar. Zeker de Fly More Combo is erg in trek bij klanten. Mogelijk heeft de opmars van het Coronavirus ook invloed op de leverbaarheid van de minidrone. Orders die via de DJI Store worden geplaatst, worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Boek ‘Dronevideo’s maken’

Heb jij ook een Mavic Mini en wil je alles uit je drone halen? Dan is het boek Dronevideo’s maken een aanrader. In het boek lees je over de beginselen van het dronevliegen, camerasettings, vlieg- en filmtechnieken en over het monteren van je shots tot een aansprekend geheel.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier