Kijken: Motosinfonia d’autumno

Een rit door de Noord-Italiaanse Dolomieten staat bij veel motorrijders bovenaan de bucketlist. Zeker in de herfst oefenen de fraai gekleurde berghellingen, de vele haarspeldbochten en de prachtige bergpassen een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op toerrijders van over de hele wereld. De dronevideo Motosinfonia d’autumno is wat je noemt een hommage aan de herfst, gefilmd met een DJI Inspire 2 met Zenmuse X7 camera.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!