Video

Kijken: Motosinfonia d’autumno

Een rit door de Noord-Italiaanse Dolomieten staat bij veel motorrijders bovenaan de bucketlist. Zeker in de herfst oefenen de fraai gekleurde berghellingen, de vele haarspeldbochten en de prachtige bergpassen een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op toerrijders van over de hele wereld. De dronevideo Motosinfonia d’autumno is wat je noemt een hommage aan de herfst, gefilmd met een DJI Inspire 2 met Zenmuse X7 camera.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier