Kijken: More Than Just Forests | Ashley

Het filmcollectief More Than Just Parks is geen onbekende naam voor ons. Vorig jaar plaatsten we hun prachtige dronevideo Flathead, een ode aan de wildernis van Montana. Afgelopen maanden is de filmcrew op pad geweest in Ashley National Forest, gelegen in het noordoosten van de Amerikaanse staat Utah. Hun beelden mogen er wederom zijn!

More Than Just Parks is een organisatie- en filmproject met als doel de verkenning en het behoud van Amerikaanse nationale parken door middel van korte films aan te moedigen. Het project is opgericht door filmmakers en broers Jim en Will Pattiz uit Georgia.

Ashley National Forest is een nationaal bos dat zich uitstrekt van het noordoosten van Utah tot het zuidwesten van Wyoming. Het gebied begrenst een oppervlakte van maar liefst 5.594 vierkante kilometer. Het park wordt gekenmerkt door uitgestrekte bossen, meren en bergen, met hoogtes variërend van 1.800 tot 4.100 meter.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier