Video

Kijken: drone vliegt door Mercedes-Benz Museum

Ook het Mercedes-Benz Museum in Stuttgart moest vanwege de coronacrisis tijdelijk de deuren sluiten. maar onlangs opende het befaamde automuseum haar deuren weer voor het publiek. Om dat te vieren huurde het museum een tweetal FPV dronepiloten in, die een spectaculaire fly-through door het museum maakten. Gelukkig ging alles goed: “no cars were harmed during the making of this movie”.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier