Video

Kijken: ontdek Nederland vanuit de lucht middels #ShowMeHolland

Voor de meesten van ons is de zomervakantie inmiddels aangebroken. Veel mensen gaan dit jaar in Nederland op vakantie. Gelukkig heeft ons land tal van mooie natuurgebieden, historische bezienswaardigheden en recreatiebestemmingen te bieden. Het initiatief Show Me Holland toont je de mooiste plekken, vanuit de lucht en door middel van 360º opnamen.

Nederland in beeld

Dat Nederland een fantastisch vakantieland is, dat hoef je de initiatiefnemers van Show Me Holland niet te vertellen. Al lang voordat de coronacrisis toesloeg brachten zij de mooiste plekjes van Nederland in beeld, in de vorm van (drone)video’s en 360º VR tours. En zeker nu dat veel mensen een vakantie in eigen land houden komen deze beelden goed van pas, ter inspiratie en oriëntatie.

Of het nu gaat om kastelen en landgoederen, natuurgebieden, de diverse waterlinies, stranden of historische bezienswaardigheden, in de afgelopen jaren zijn al heel wat bestemmingen de revue gepasseerd. Via Facebook, Instagram en Twitter worden de beelden gedeeld met inmiddels tienduizenden liefhebbers van Nederlandse bestemmingen.

Meedoen

Hieronder zie je een aantal video’s en VR tours uit de collectie van Show Me Holland. Ben je zelf beeldmaker? Deel je creaties dan op social media met de hashtag #ShowMeHolland en help mee om Nederland als vakantieland op de kaart te zetten!

Ontwaken in de Biesbosch

Nederlandse kastelen en landgoederen

Scheveningen – Den Haag

UNESCO werelderfgoed De Beemster

Italiaanse sferen in Zuid-Limburg

Utrecht en omgeving

Kastelen en buitenplaatsen in 360º

De Nieuwe Hollandse Waterlinie in 360º

De Stelling van Amsterdam in 360º

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier