Kijken: Surf Portugal, gefilmd met de Mavic 2 Pro en Ronin S

Misschien ken je het gezegde ‘the proof of the pudding is in the eating’. Bij DJI snappen ze dat maar al te goed. Graag zet het bedrijf video’s in de schijnwerpers die opgenomen zijn met DJI apparatuur. Het liefst gefilmd op mooie locaties en met zoveel mogelijk actie erin. Aan die voorwaarden voldoet de video Surf Portugal zeker!

De video in kwestie werd gemaakt door DJI Creator Jamie Hancock, in samenwerking met O’Neill Europe. Voor de luchtopnamen werd een DJI Mavic 2 Pro gebruikt, de handheld shots werden gemaakt met een Panasonic S1H op een Ronin S gimbal.

De opzwepende soundtrack, de kracht van de zee en de fantastische kustlijn van zuid en west Portugal maken de video wat ons betreft helemaal af. Kijken en genieten dus!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier