Video

Kijken: Twilight in Budapest, gefilmd met een Inspire 2 & Zenmuse X7

Tijdens onze wekelijks terugkerende zoektocht naar mooie dronevideo’s komen we vaak dezelfde namen van makers tegen. Deze keer gaat het om het Russische aerial videobedrijf Timelab Pro, van wie we eerder een prachtige dronevideo van Hong Kong deelden. Deze keer toog het team naar Boedapest, waar tijdens de schemering deze prachtige dronebeelden werden gemaakt.

DJI Creator

Niet voor niets werd de video uitgelicht in de DJI Creator serie. Via dit kanaal worden de mooiste creaties van makers over de hele wereld met een breder publiek gedeeld. Een betere reclame voor je producten kun je immers niet bedenken, is de achterliggende gedachte van DJI.

Uit de beschrijving:

“Van zonsopgang op de Donau tot zonsondergang boven de Sint-Stefanusbasiliek: maar weinig Europese steden bezitten de grimmige schoonheid van Boedapest. Deze verbluffende blik op de hoofdstad van Hongarije is te danken aan Timelab Pro en de lokale muzikant Havasi. Geschoten op een DJI Inspire 2 met een Zenmuse X7-camera.”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier