Video

Kijken: Freefly Alpstein, een dronevlucht over de Zwitserse Alpen

Ben je een liefhebber van berglandschappen, maar is het dit jaar niet gekomen van een reis naar de alpengebieden? Geen nood, de dronevideo Freefly Alpstein van Moritz Seiter biedt je alsnog de kans om te genieten van de adembenemende Zwitserse Alpen. De video valt extra op door de combinatie van gewone droneshots en FPV beelden.

Mavic Pro/Air en racedrone

De droneshots werden gemaakt met een DJI Mavic Pro en Air, beide van de eerste generatie. De FPV shots kwamen tot stand middels een zelfgebouwde racedrone op basis van een maatwerk frame, het DJI FPV system en een GoPro Hero 7. Volgens Seiter zijn alle opnamen in overeenstemming met de Zwitserse regelgeving gemaakt.

Seiter heeft met deze productie een aantal prestigieuze prijzen binnengehaald, waaronder één van de 2019 Skypixel Awards van DJI, de New York Cinematography Awards en een podiumplaats op het White Unicorn International Film Festival.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier