Kijken: ga virtueel mee op reis naar Newfoundland

Geen idee hoe het met jullie zit, maar onze vakantieplannen zijn aardig in het water gevallen dit jaar. Terwijl een vakantie over de grens bij uitstek een gelegenheid is om weer eens wat mooie dronebeelden te maken. Gelukkig is er nog genoeg moois te vinden op het internet. Deze keer lichten we de dronevideo ‘Newfoundland’ uit.

Virtuele rondreis

De video werd nog lang voordat de coronacrisis uitbrak opgenomen door Instagrammer Dimana Kolarova, zelf afkomstig uit Toronto. Met haar DJI Mavic 2 Pro en Canon 5D mark 4 bezocht ze het Canadese eiland Newfoundland en maakte er in het voorjaar van 2019 een uitgebreide rondreis.

Tijdens de trip deed ze behoorlijk wat bestemmingen aan. Ondanks de vele kilometers en opnamelocaties is de video toch bedaard van karakter, wat mede te danken is aan de rustige montage en de stemmige soundtrack. Een prima manier om het eiland virtueel te leren kennen.

Mysterieuze schoonheid

Dimana: “Het eiland is van een mysterieuze schoonheid, die zich moeilijk door een lens laat vastleggen. De grenzeloze gastvrijheid van Newfoundlander, de weelderige natuur en de afgelegen landschappen maakten dit een onvergetelijke reis.”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier