#adv

Coverdrone introduceert Europees Online Management Systeem

De afgelopen maanden heeft het Coverdrone team hard gewerkt aan ons nieuwste project dat we nu officieel hebben gelanceerd – ons Europees Online Management Systeem! We weten dat drone-gebruikers vaak druk bezig zijn met vliegactiviteiten op verschillende locaties, maar dankzij het Online Management Systeem kunnen klanten nu hun polis beheren ongeacht hun locatie en het tijdstip. Wij zorgen al een aantal jaren voor Europese klanten, maar de introductie van het Europees Online Management Systeem ligt in het verlengde van onze bestaande professionele dienstverlening en zal de klantervaring een stuk eenvoudiger en gemakkelijker maken.

Voordelen van Coverdrone’s Europees Online Management Systeem

 • Directe online offerte & afsluiting
 • Directe ontvangst van polis documenten
 • Mogelijkheid om polissen te wijzigen
 • Online verlengen
 • 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar
 • Flexibele dekkingsperioden – van 1 dag tot 1 jaar
 • Commerciële drone-verzekeringen (volledig conform EC785/2004)
 • Recreatieve drone-verzekeringen
 • Gratis vliegexamen-verzekering
 • Aansprakelijkheidsverzekering
 • Dekking van apparatuur
 • Verwijzingsprocedure op maat – BVLOS etc.

Directe online offerte & afsluiting

Het belangrijkste voordeel van ons nieuwe systeem is dat Europese klanten nu de mogelijkheid hebben om online direct een offerte aan te vragen en, indien gewenst, een verzekering kunnen afsluiten. Met ons eenvoudige offerteproces kan een offerte binnen enkele seconden worden verwerkt. Wilt u de verzekering niet meteen afsluiten, geen probleem – uw offerte is 30 dagen geldig, dus u kunt zich altijd weer aanmelden bij uw account en de verzekering op een later tijdstip afsluiten.

Directe ontvangst van polis documenten

Wij zijn ons ervan bewust, vooral voor commerciële drone-gebruikers, dat het belangrijk is om tijdens vliegactiviteiten een kopie van uw verzekeringspolissen bij de hand te hebben. Daarom mailen wij u een kopie van uw verzekeringspapieren zodra u uw polis online heeft afgesloten. Mocht u deze e-mail onverhoopt hebben gemist dan zijn uw documenten altijd beschikbaar op uw online-account.

Online verlengen

Aan het einde van een polislooptijd van twaalf maanden ontvangt u een herinnering per e-mail voordat de bestaande polis vervalt. Door u eenvoudig aan te melden bij het Coverdrone-systeem kunt u vervolgens de polis naar behoefte wijzigen en zonder moeite verlengen.

Mogelijkheid om polissen te wijzigen

Dankzij ons nieuwe systeem hoeft u geen contact met ons op te nemen om ons te laten weten dat u een wijziging wilt aanbrengen in de dekking van uw apparatuur of de limiet van de vergoeding die u nodig hebt, u kunt zich gewoon aanmelden bij uw account en de wijziging zelf doorvoeren! U ontvangt uw gewijzigde polis documenten direct via e-mail en er zal tevens een kopie op uw online-account worden geplaatst.

24 uur, 7 dagen per week bereikbaar

Natuurlijk staat ons team graag voor u klaar, maar we kunnen helaas niet 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar zijn. Het mooie van het Online Management Systeem is dat u niet gebonden bent aan kantooruren om een wijziging aan te brengen in uw polis of om een nieuwe offerte te krijgen – u kunt zich op elk moment aanmelden bij uw account!

Flexibele dekkingsperioden

Coverdrone staat bekend om de beste jaarpolissen op de markt, maar we bieden ook een flexibele korte termijn oplossing voor zowel commerciële als recreatieve drone-gebruikers. Wij bieden klanten in het Verenigd Koninkrijk en Europa alle gunstige, all-risk voordelen van onze jaarpolissen voor de onderstaande periodes:
– Per dag
– Eén week
– Eén maand
– Drie maanden
– Zes maanden

Er zitten een aantal voordelen aan een kortlopende dekking, zoals de mogelijkheid voor onregelmatige gebruikers, als u een seizoensgebonden bedrijf heeft of als uw drone minder waard is. Houd echter rekening met het aantal keren dat u denkt te vliegen binnen een jaar, omdat het financieel voordeliger kan zijn om een jaarlijkse dekking af te sluiten. Wij raden u aan om, als u uw drone meer dan vijftien dagen per jaar gebruikt, onze jaarlijkse optie te kiezen.

Commerciële drone-verzekeringen

Onze commerciële drone-verzekering biedt u alle zekerheid omdat deze volledig voldoet aan EU-richtlijn EC785/2004 is. Wij zijn niet voor niets de grootste verzekeraar van commerciële drones op de markt, omdat we de volgende dekking bieden:

 • Geen beperking aan het aantal gebruikers
 • Luchtvaartaansprakelijkheidsverzekering
 • Dekking voor risicovolle gebouwen
 • Professionele schadeloosstelling – schending van privacy en gegevensbescherming
 • Verhoogde dekking kosten werking – vervangen van een gehuurde drone
 • Dekking herstel van gegevens

Recreatieve drone-verzekeringen

Wij zijn de grootste verzekeraar van commerciële drones op de markt, maar wat u misschien nog niet wist is dat wij ook recreatieve drone-verzekeringen aanbieden. Onze recreatieve drone-verzekering biedt verschillende voordelen, waaronder, maar niet beperkt tot:

 • Wereldwijde dekking
 • Volledige dekking tijdens transport en gebruik
 • Snelle interne afhandeling van claims
 • Geen beperking aan het aantal drones of op vlieguren

Gratis vliegexamen-verzekering

Een polis die sinds de start in 2018 zeer populair is, is onze gratis ‘In-training’ dekking voor klanten die een vliegexamen willen afleggen bij een opleiding binnen Europa. Na registratie bij Coverdrone, kunnen klanten een gratis vliegexamen-verzekering afsluiten voor zichzelf of voor iemand binnen hun bedrijf die een opleiding volgt.

De belangrijkste voordelen van deze polis zijn:

 • Gratis aansprakelijkheidsdekking
 • 1,3 miljoen Euro standaard dekking
 • Optie om (een) extra vrije dag(en) te krijgen indien nodig.
 • Documenten direct beschikbaar

Ga naar onze homepage en klik in de rechterbovenhoek op de optie ‘offerte aanvragen’. Kies de optie ‘vliegexamen of in-training dekking’ en vul het formulier in. Kies bij de optie ‘duur van de polis’ voor ‘gratis eendaags vliegexamen’.

Aansprakelijkheidsverzekering

Onze verzekeringspolissen zijn standaard voorzien van een aansprakelijkheidsverzekering, met een limiet van 1,3 miljoen Euro voor recreatieve gebruikers. Voor commerciële gebruikers kunnen we desgewenst verschillende limieten aanbieden. Deze limiet kan naar wens worden verhoogd of verlaagd, afhankelijk van de activiteiten.

Dekking van apparatuur

Naast de aansprakelijkheid bieden wij ook een verzekering voor uw drone en alle bijbehorende apparatuur tijdens uw vliegactiviteiten. Onze dekking van apparatuur biedt unieke voordelen zoals:

 • Onbedoelde schade
 • Diefstal
 • Verdwijning of Flyaways
 • Vliegen boven water
 • Dekking gehuurde (niet in eigendom zijnde) apparatuur
 • Nieuw voor Oude dekking

Op maat afgestemde verwijzingsprocedure

We weten dat niet alle commerciële drone-activiteiten hetzelfde zijn en dat sommige geavanceerder zijn dan andere. Wij kunnen daarom eventuele persoonlijke wensen, zoals vluchten ‘buiten de gezichtslijn’ (BVLOS – Beyond Visual Line of Sight), doorverwijzen naar onze verzekeraars, die ons een offerte kunnen geven op basis van uw persoonlijke omstandigheden. Neem gerust contact met ons op, want ook als u uw wensen niet op onze pagina met polisvoorwaarden kunt zien, zullen wij u graag verder helpen!

Voor wie is het Online Management Systeem?

Alle recreatieve en commerciële drone-gebruikers in de Europese Unie hebben toegang tot ons Online Management Systeem. Ook al geven de vooruitgang in databeheer en website gebruikerservaringen de droneklanten meer keuze en flexibiliteit, de experts van Coverdrone zijn er nog steeds om u te helpen. Uiteraard zijn we altijd telefonisch bereikbaar voor advies of om rechtstreeks met de klanten te spreken. Als u vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op!

This advertorial is also available in English

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier