Kijken: creepy dronebeelden van San Francisco doen denken aan Blade Runner

De Amerikaanse stad San Francisco werd afgelopen week omhuld door roodgekleurde smog als gevolg van de vele bosbranden in de staat Californië. YouTuber DoctorSbaitso maakte met zijn DJI Mavic Air 2 creepy dronebeelden van de stad. Vervolgens zette een andere YouTuber muziek uit de film Blade Runner 2049 onder de beelden. Het resultaat lijkt zó uit die beklemmende sciencefictionfilm te komen…

Ook foto’s

Er zijn ook dronefoto’s gemaakt van de roodgekleurde smog, door de contentmakers van The Verge. Die geven een al even surrealistisch beeld van de door smog bedekte miljoenenstad. Bekijk de fotoserie

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier