Achtergrond

Terugkijken: Nationaal Drone Seminar over de EU droneregelgeving

Op dinsdag 29 september vond het Nationaal Drone Seminar plaats, een initiatief van Dutch Drone Academy. Te gast waren onder andere Ron van de Leijgraaf van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en Ronald Termaat van de KNVvL. Ook waren een aantal dronepiloten te gast. Onder leiding van presentator Parcival Hofland gingen zij in op de belangrijkste veranderingen die eraan zitten te komen. Ook werden enkele vragen van kijkers behandeld. Het webinar is hieronder terug te zien.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

3 gedachten over “Terugkijken: Nationaal Drone Seminar over de EU droneregelgeving

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier