Video

Kijken: Verso, een dronevideo geïnspireerd door Christopher Nolans Tenet

Door de jaren heen hebben we een aardig lijstje opgebouwd van dronepiloten die altijd weer zorgen voor spectaculaire dronevideo’s. Vadim Sherbakov (aka Madebyvadim) uit Rusland is zo iemand, zoals je in ons archief kunt zien. Zijn nieuwste dronevideo Verso is wederom een pareltje. Naar eigen zeggen is de video gebaseerd op de blockbuster Tenet van Christopher Nolan.

In de woorden van Vadim:

“Verso is een korte dronefilm geïnspireerd op de recente speelfilm “Tenet” van Christopher Nolan. Verso heeft twee hoofdrolspelers: natuur en stad. Verso-opnamen worden in de tijd omgekeerd om een inversie-effect na te bootsen.

Deze korte dronefilm van 2 minuten bevat opnamen van IJsland, de Verenigde Arabische Emiraten, Noorwegen, Rusland, Spanje en Italië. De stedelijke droneshots werden opgenomen in Moskou, Dubai, Sint-Peterburg, Sevilla, Nerja, Granada, Rome, Manarola en Civita di Bagnoregio.

Geniet!”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Kijken: Verso, een dronevideo geïnspireerd door Christopher Nolans Tenet

  • Drikus Wijenberg

    Hele mooie beelden, maar ik vind de muziek keuze niet passen bij deze beelden.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier