Kijken: dronevideo ‘The Forest’, opgenomen in Bretagne

Je hoeft niet per se naar verre bestemmingen af te reizen om mooie dronebeelden te kunnen maken. Een bosgebied met strijklicht vormt al een prachtig decor voor een aansprekende luchtopnamen. Dat bewijst Julien Hulin met zijn cinematische dronevideo ‘The Forest’, opgenomen in Bretagne, Frankrijk. Hij maakte de video met een DJI Mavic 2 Pro, voorzien van PolarPro filters. Leuk detail: de soundtrack heet ‘Fragile Trees’.

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over een volledige ROC vergunning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier