Kijken: dit is Slowakije! 30 toeristische hotspots in één dronevideo

Een stel uit Slowakije publiceerde onlangs op hun YouTube-account Hike the World een prachtige video over Slowakije. Met behulp van de nodige droneshots en sfeerbeelden op ooghoogte legden ze dertig toeristische hotspots vast. De resulterende video geeft een goede indruk van het Oost-Europese land. Historische steden, ongerepte natuur, hoge bergen: alles wat Slowakije te bieden heeft komt aan bod.

Verborgen juweeltje

De makers zeggen zelf het volgende over de video:

“Slowakije is een verborgen juweeltje in het hart van Europa waar je waarschijnlijk nog nooit van hebt gehoord. Je vindt hier grote bergen, de meest epische kastelen zoals uit een sprookje, prachtige natuur, indrukwekkende historische steden en traditionele folkloristische dorpen. Geniet van de 30 beste plaatsen die je moet zien in Slowakije. Welke plek vind je het leukst? Hebben we een plek gemist die in de top 30 zou moeten staan? Laat het ons weten!”

Op hun YouTube-kanaal zijn nog veel meer prachtige reisvideo’s te vinden, over onder andere Zwitserland, IJsland, de Dolomieten, Oostenrijk en Montenegro. Voor het maken van de opnamen maakt het stel gebruik van een DJI Mavic Pro voor de luchtopnamen en een Sony A7 iii voor de grondbeelden.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier