Video

Kijken: Zwitserland: Genève & Romandië, gefilmd met de DJI Inspire 2 / X7

Eén van onze favoriete dronevideoproducenten is het Russische bedrijf Timelab Pro. Gewapend met een DJI Inspire 2 met Zenmuse X7-camera trekt het team de hele wereld over om overal de mooiste luchtopnamen te maken. Voor hun nieuwste productie bezochten ze de prachtige regio Romandië in Zwitserland. Ook maakte het team droneshots van de Zwitserse stad Genève.

Nieuwe serie

Uit de toelichting blijkt dat dit de eerste video is een nieuwe reeks over het populaire Alpenland. “Dit is de première van de nieuwe Timelab Pro-video over een van de mooiste landen ter wereld: Zwitserland. Hier zullen we in de lente de prachtige natuur van de regio Genève en Romandië verkennen. Dit is de eerste video in een serie over Zwitserland.”

Bijzonder zijn niet alleen de prachtige natuuropnamen, maar ook de stedelijke droneshots. Hoe ze het vergunningtechnisch altijd weer voor elkaar krijgen om met een Inspire 2 van dik 4 kg boven ongecontroleerd grondgebied te vliegen is ons een raadsel, maar het zorgt wel voor eye candy van de bovenste plank!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier