Kijken: epische droneshots van een ATV freestyler

Zoals je gewend bent plaatst Dronewatch ieder weekend een mooie dronevideo. In 2021 verbreden we deze traditie, door ook ‘gewone’ video’s te gaan delen die opvallen door het creatief gebruik van droneshots. Een goed voorbeeld hiervan is een korte docu over de Franse quadrijder David Tharan. Dankzij de cinematische FPV droneshots krijg je een unieke indruk van zijn stunts.

ATV Freestyler

David Tharan – die in het dagelijks leven zijn brood verdient als metselaar – is een begrip geworden in Frankrijk. Hij haalt halsbrekende stunts uit met zijn All Terrain Vehicle (ATV). Niet voor niets wordt de quadrijder inmiddels gesponsord door Yamaha.

Een paar weken geleden werd de korte film David Tharan: ATV Freestyler gepubliceerd. Dankzij de inzet van gewone drones en FPV racedrones zit je onmogelijk dicht op de actie. Het epische filmwerk, de snelle montage en de aangrijpende soundtracks maken de video helemaal af.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier