Kijken: FPV racedrone achtervolgt RC truck

Paul Nurkkala – beter bekend als Nurk FPV – is ongetwijfeld één van de meest getalenteerde FPV vliegers van dit moment. Paul staat niet alleen bekend om zijn cinematische FPV dronevideo’s, maar ook om zijn talenten als FPV racer. Op Twitter deelde hij een kort videofragment waarin te zien is hoe hij met zijn FPV drone een RC truck achtervolgt. Episch!

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!