Video

Kijken: FPV racedrone achtervolgt RC truck

Paul Nurkkala – beter bekend als Nurk FPV – is ongetwijfeld één van de meest getalenteerde FPV vliegers van dit moment. Paul staat niet alleen bekend om zijn cinematische FPV dronevideo’s, maar ook om zijn talenten als FPV racer. Op Twitter deelde hij een kort videofragment waarin te zien is hoe hij met zijn FPV drone een RC truck achtervolgt. Episch!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier