Video

Kijken: 4K aerial hyperlapses van de mooiste steden en locaties

Aerial hyperlapses zijn wat ons betreft een kunstvorm op zichzelf. Tegenwoordig kun je met een moderne cameradrone in een handomdraai dronelapses maken, maar een paar jaar geleden was deze techniek nog voorbehouden aan ervaren specialisten. Framework Films is zo’n specialist. In deze verbluffende 4K Aerial Hyperlapse Reel laten ze hun mooiste shots zien.

Reis langs iconische steden

Uit de beschrijving van de video: “De 4K Aerial Hyperlapse Reel van Framework Films neemt je mee naar iconische steden en bezienswaardigheden. Gebruikmakend van geavanceerde lucht-, timelapse-, hyperlapse- en postproductietechnieken, laten deze luchtopnamen enkele van de mooiste panorama’s ter wereld zien.

Als early adoptors waren we met behulp van onze geavanceerde technieken in staat om aerial hyperlapses te maken, nog voordat deze techniek commercieel verkrijgbaar werd. Middels deze video laten we zien hoe aerial timelapse de filmindustrie heeft geïnnoveerd. In deze periode hebben we het genoegen gehad om enkele van de meest fascinerende locaties op aarde te filmen voor vooraanstaande klanten.

Met beelden uit San Francisco, Nashville, Santa Barbara, Los Angeles, Denver, Minneapolis, Laguna Beach, de Colorado Rockies, Chicago, Parijs, Seattle en Atlanta, presenteert Framework Films met trots onze beste hyperlapse-luchtopnamen in verbluffende 4K-kwaliteit.

De gecertificeerde dronepiloten van Framework Films hebben gewerkt voor toonaangevende klanten zoals Microsoft, Netflix, Facebook en nog veel meer. We hebben ook een licentie voor beeldmateriaal verleend aan enkele van de grootste bedrijven ter wereld, waaronder Walt Disney Studios, BBC Studios, NBC Universal, Deloitte, Olympic Channel, Bloomberg, IBM en nog veel meer.

Voor het maken van de opnamen gebruiken we zowel Sony-camera’s op gimbals als DJI drones.”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier