Kijken: DJI trekt alles uit de kast in ‘Best of 2020’ showreel

Goed beschouwd is DJI allang geen dronefabrikant meer. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling en productie van allerlei tools voor creatieve mediamakers, waaronder niet alleen drones, maar ook stabilizers, action cams, en FPV gear. Om die diversiteit te onderstrepen publiceerde DJI onlangs de video Stronger Together: Best of 2020, een showreel om ‘u’ tegen te zeggen.

Alles uit de kast

In de video trekt DJI alles uit de kast wat het bedrijf te bieden heeft op het vlak van beeldmaken. Van de RS 2 en RSC 2 camera gimbals tot de Inspire 2, Mavic Air 2, Mini 2, Osmo Mobile 4 en meer. Aan de video werkten tal van filmmakers mee, die er ondanks de coronapandemie in slaagden om overal ter wereld de meest fantastische beelden te maken.

In de woorden van DJI: “Zelfs tijdens een uitdagend jaar vol tegenslagen waren er genoeg momenten die ons iets gaven om door geïnspireerd te worden. We hebben overal mensen zien creëren met DJI-producten – van het gebruik van onze drones op bergtoppen tot het maken van unieke beelden binnenshuis. De jaarlijkse showreel van dit jaar brengt enkele van de meest creatieve en inspirerende shots van 2020, die bewijzen dat we samen sterker zijn.”

Hint op FPV

De grote hoeveelheid FPV droneshots zijn wat ons betreft ook een dikke hint dat DJI in 2021 grote plannen heeft op dit vlak. Eind vorig jaar lekte er al foto’s uit van DJI’s aankomende FPV drone. Op Dronewatch verscheen er zelfs al een vooruitblik op de DJI FPV drone, vanuit het perspectief van twee vooraanstaande FPV dronepiloten.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier