Gerucht

Meer details gelekt over DJI FPV drone, gaat mogelijk ‘DJI Flash’ heten

Er zijn weer wat brokjes informatie uitgelekt met betrekking tot DJI’s aanstaande FPV drone. Of beter gezegd: de DJI Flash, als we de geruchten voor wat betreft de naamstelling mogen geloven. De drone zou eind februari / begin maart aangekondigd worden en er is ook al een marketingafbeelding gelekt. Verder lijkt de drone een nieuw Transformers-achtig opstartgeluidje te krijgen.

Naam en releasedatum

Het gerucht dat de drone ‘DJI Flash’ gaat heten wordt gevoed door een aantal accessoires die op de Duitse versie van webwinkel Amazon zijn verschenen, waaronder de Flash Gimbal Camera, Flash Goggles Battery, Flash Propeller Guard en nog een aantal producten. Bij al deze accessoires wordt een verschijningsdatum van 2 maart 2021 getoond.

Productnaam Modelnummer Verkoopprijs
Flash Goggles Antenna (Dual Band) DJIFPVANTDB 19 Euro
Flash Battery Charging Hub DJIFPVCHARHUB 49 Euro
Flash Gimbal Camera DJIFPVGIMBCAM 139 Euro
Flash Propeller Guard DJIFPVPROPGUA 25 Euro
Flash AC Power Adapter DJIFPVACPOWADAP 55 Euro
Flash Goggles Battery DJIFPVGOGGBAT 29 Euro
Flash Intelligent Flight Battery DJIFPVBAT 149 Euro
Flash Landing Gear DJIFPVLANDGEAR 19 Euro

Een andere hint met betrekking tot de introductiedatum betreft een vlogwedstrijd die wordt georganiseerd door de Chinese webwinkel Sky City. De hoofdprijs betreft een ‘mysterieus nieuw DJI product’. Aangezien de winnaars op 10 maart bekend worden gemaakt, ligt het voor de hand dat het mysterieuze nieuwe product voor die datum gereleased is.

Er is ook een nieuwe afbeelding online gezet door de bekende geruchtenverspreider OsitalV. Het lijkt te gaan om een marketingafbeelding van de nieuwe FPV drone van DJI, waarop niet alleen de drone, maar ook de controller (FPV Controller V2) en de videobril (FPV Goggles V2) te zien zijn. Eerder zette de Chinese twitteraar al een paar foto’s van de FPV drone online.

Opstartgeluid

Mocht je tot slot benieuwd zijn naar het opstartgeluid van de DJI Flash FPV drone, dan lijkt het erop dat de bekende DJI jingle is vervangen door een nogal sinister klinkend Transformers-achtige tune, zoals je in onderstaande video kunt horen:

(via Drone-zone.de)

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Meer details gelekt over DJI FPV drone, gaat mogelijk ‘DJI Flash’ heten

  • Jammer is het wel dat de “normale” Goggles (RE) niet te gebruiken zijn met de Mini2

    A,

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier