Video

Kijken: de winter van ’21 vanuit droneperspectief

Voor het eerst in jaren werd ons hele land begin februari bedekt door een dikke deken van sneeuw. Dat, in combinatie met een lange vorstperiode, gaf diverse dronevliegers de kans om mooie luchtopnamen te maken van dorpen, steden en natuurgebieden. Hieronder zie je een selectie van winterse dronevideo’s die afgelopen week werden gemaakt. Genieten maar!

Treinen in de Nederlandse sneeuw

Den Haag

Wijk bij Duurstede

Willemstad

Middelburg

Vinkeveen

Westland

Zuid-Limburg

Groesbeek

Pretpark Walibi (België)

Rotterdam

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier