Gerucht

Nu ook verkoopprijzen van DJI FPV drone bekend

In de aanloop naar de lancering van de DJI FPV drone zijn nu ook de verkoopprijzen vroegtijdig bekend geworden. Wie alleen de drone en de controller wil hebben zal 730 euro kwijt zijn. Het hele pakket inclusief goggles en extra batterijen – de DJI FPV Fly More Combo – gaat 1.650 euro kosten. De releasedatum komt rap naderbij: sommige bronnen spreken over 28 februari, andere bronnen over begin maart.

Productpagina’s op Amazon

Van de DJI FPV drone is inmiddels vrijwel alle verkoopinformatie bekend geworden, inclusief marketingafbeeldingen en nu dus ook de retailprijzen. Een oplettende beheerder van de DJI FPV Drone Facebookgroep ontdekte dat webwinkel Amazon.nl onder de codenaam ‘Flash’ al een aantal productpagina’s online heeft gezet met daarop ook prijsinformatie.

De prijzen van de verschillende DJI FPV pakketten zouden als volgt worden:

€ 730,- voor drone+controller
€ 580,- voor de DJI flash goggles
€ 1.300,- voor de DJI FPV Combo incl. goggles en 1 accu
€ 1.650,- voor de DJI FPV Fly More Combo (drone, controller, goggles en 3 accu’s)

Marketingafbeeldingen

Ook zijn inmiddels allerlei marketingafbeeldingen van de DJI FPV drone uitgelekt, via de Duitse website Winfuture. Het wachten is nu op de officiële aankondiging vanuit DJI. En natuurlijk op de eerste beelden die met deze nieuwe drone gemaakt zijn.

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier