Nieuws

Kijktip: tweede seizoen van ‘Europe from Above’

Liefhebbers van mooie dronebeelden opgelet: National Geographic komt met een tweede serie afleveringen van ‘Europe from Above’ op de buis, te beginnen met een eerste aflevering over Frankrijk. In de volgende afleveringen zijn Griekenland, Turkije, Finland, Zweden en Hongarije aan de beurt. De serie is wekelijks te zien op de maandagavond, van 22:00 tot 23:00 uur.

Europa van boven

De eerste serie afleveringen van Europe from Above werden vanaf eind 2019 tot en met begin 2020 uitgezonden, eveneens op National Geographic. Toen konden we genieten van luchtopnamen van culturele en geografische bezienswaardigheden in Duitsland, Italië, Nederland, Polen, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. In deel twee van de serie komen Frankrijk, Griekenland, Turkije, Finland, Zweden en Hongarije aan bod.

“Europe from Above gaat in verschillende landen de lucht in om Europa’s mooiste culturele en geografische bezienswaardigheden te presenteren zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Prachtige hyperlapse fotografie vanuit de lucht stelt ons in staat om de veranderingen van een seizoen in seconden te visualiseren. We onthullen hoe traditie, techniek en natuurlijke wonderen dit epische continent hebben gevormd – een levendig portret van deze regio’s en de mensen die hun tradities in leven houden.”

National Geographic, Europe From Above 2, vanaf maandag 22/02 wekelijks te zien tussen 22:00-23:00

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Kijktip: tweede seizoen van ‘Europe from Above’

 • Adriaan Akkermans

  Whowwww mooie opnames gisteren avond van Frankrijk, was best indrukwekkend.
  Waar kan ik deze aflevering downloaden, wil die nogmaals eens bekijken, en dan vrij van reclame, want daar erg ik me mateloos aan.
  Waar kan ik aflevering 1 van Europe from Above downloaden, lijkt me best gaaf overigens.
  Mvrgr Adriaan Akkermans.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier