Video

Kijken: Istanbul – Love of the continents (Inspire 2/X7)

Aan welke stad moet je denken bij de uitdrukking ‘Parel aan de Bosporus’, of ‘Brug tussen Oost en West’? Juist: Istanbul, ooit de hoofdstad van het Ottomaanse Rijk, tegenwoordig een miljoenenstad vol mystiek en historie. Ons favoriete filmteam Timelab Pro (zie archief) trok er met hun DJI Inspire 2 met Zenmuse X7 heen om betoverende opnamen te maken. Geniet van de ultieme color grading en van de soundtrack die speciaal voor deze dronevideo werd gecomponeerd!

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier