Kijken: Istanbul – Love of the continents (Inspire 2/X7)

Aan welke stad moet je denken bij de uitdrukking ‘Parel aan de Bosporus’, of ‘Brug tussen Oost en West’? Juist: Istanbul, ooit de hoofdstad van het Ottomaanse Rijk, tegenwoordig een miljoenenstad vol mystiek en historie. Ons favoriete filmteam Timelab Pro (zie archief) trok er met hun DJI Inspire 2 met Zenmuse X7 heen om betoverende opnamen te maken. Geniet van de ultieme color grading en van de soundtrack die speciaal voor deze dronevideo werd gecomponeerd!

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!