Video

Kijken: FPV drone + LED module = magical firefly

Je moet er maar weer opkomen. Wat krijg je als je een FPV racedrone kruist met een LED module? Juist: een magical firefly. Kudo’s voor YouTuber Free Zillion vanwege het idee en voor de dronepiloot die het ‘vuurvliegje’ superstrak weet te achtervolgen tijdens de vlucht door een parcours in het bos. Tinkerbell uit de klassieke Disneyfilm Peter Pan is er niets bij!

De LED module in kwestie

(met dank aan Johan voor de tip)

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier