Kijken: FPV drone + LED module = magical firefly

Je moet er maar weer opkomen. Wat krijg je als je een FPV racedrone kruist met een LED module? Juist: een magical firefly. Kudo’s voor YouTuber Free Zillion vanwege het idee en voor de dronepiloot die het ‘vuurvliegje’ superstrak weet te achtervolgen tijdens de vlucht door een parcours in het bos. Tinkerbell uit de klassieke Disneyfilm Peter Pan is er niets bij!

De LED module in kwestie

(met dank aan Johan voor de tip)

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!