Kijken: dronebeelden en timelapses van Deschutes National Forest

De afgelopen paar maanden stond de rubriek ‘Kijken’ steeds vaker in het teken van FPV dronevideo’s. Alhoewel dit genre absoluut de moeite waard blijft, willen we je toch ook blijven trakteren op mooie landschapsvideo’s met daarin de nodige ‘gewone’ droneshots. Zoals deze video met Deschutes National Forest als onderwerp.

De video in kwestie werd gemaakt door het collectief More Than Just Forests. Het project mede mogelijk gemaakt door de toerismebureau Visit Bend, dat zich ten doel stelt om natuurliefhebbers te interesseren voor een vakantie in de prachtige Amerikaanse staat Oregon.

Alleen de videobeschrijving is al een stukje poëzie op zich: “Reis naar een land gebeeldhouwd door oude vulkanen, waar kristalblauwe rivieren hun weg banen door oerbossen, torenhoge bergen plaatsmaken voor weelderige valleien en ongerepte meren, en diep onder het oppervlak liggen uitgestrekte netwerken van spelonkachtige wonderen. Dit is het Deschutes National Forest.”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier