Video

Kijken: fascinerende drone-hyperlapse van migrerende schaapskudde

Nooit geweten dat een kudde schapen zo interessant kon zijn! Dronefotograaf Lior Patel maakte met zijn Mavic 2 Pro drone een fascinerende hyperlapse-opname van een kudde migrerende schapen. Gedurende een periode van een paar maanden volgde hij vanuit de lucht de bewegingen van de kudde van hun winterverblijf naar de weides waar de schapen in de zomer grazen. Het resultaat is meer dan betoverend…

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier