Kijken: fascinerende drone-hyperlapse van migrerende schaapskudde

Nooit geweten dat een kudde schapen zo interessant kon zijn! Dronefotograaf Lior Patel maakte met zijn Mavic 2 Pro drone een fascinerende hyperlapse-opname van een kudde migrerende schapen. Gedurende een periode van een paar maanden volgde hij vanuit de lucht de bewegingen van de kudde van hun winterverblijf naar de weides waar de schapen in de zomer grazen. Het resultaat is meer dan betoverend…

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!