Video

Kijken: heftige dronebeelden van de overstromingen in Limburg en België

Sinds een paar dagen wordt de provincie Limburg en delen van België geteisterd door zeer hoge waterstanden als gevolg van overvloedige regenval. Hele woonwijken in de buurt van de Maas, Geul en Roer zijn geëvacueerd. Campings zijn overstroomd en de schade aan woonhuizen is gigantisch, om nog niet te spreken over de slachtoffers die met name in het buitenland zijn gevallen. Op diverse dronebeelden is de ernst van de situatie goed te zien.

Nederland

België

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier