Kijken: epische FPV one-taker van de 400 meter vrije slag

“Ik heb mijn drone meegenomen naar het zwembad.” Met die ietwat droge opmerking introduceert filmmaker en dronepiloot Will Strathmann deze epische FPV one-taker van de 400 meter vrije slag. De choreografie, de vliegtechniek en de editing skills maken het een video die je tot aan het eind aan de buis gekluisterd zal houden. Oja, de drone werd niet zonder reden waterproof gemaakt…

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!