Video

Kijken: epische FPV one-taker van de 400 meter vrije slag

“Ik heb mijn drone meegenomen naar het zwembad.” Met die ietwat droge opmerking introduceert filmmaker en dronepiloot Will Strathmann deze epische FPV one-taker van de 400 meter vrije slag. De choreografie, de vliegtechniek en de editing skills maken het een video die je tot aan het eind aan de buis gekluisterd zal houden. Oja, de drone werd niet zonder reden waterproof gemaakt…

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier