Kijken: drone filmt straatdansers op Eiffeltoren

Wel eens gehoord van BoboChic? Wij tot voor kort niet, maar dankzij een bijzondere korte dronevideo van straatdansers op de Eiffeltoren krijgt het merk wereldwijd volop bekendheid. In de korte commercial zie je op een unieke manier diverse bankstellen en woonaccessoires voorbij komen. Een knap staaltje filmwerk bij een wel heel bijzondere locatie!

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

1 gedachte over “Kijken: drone filmt straatdansers op Eiffeltoren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!