Kijken: drone filmt straatdansers op Eiffeltoren

Wel eens gehoord van BoboChic? Wij tot voor kort niet, maar dankzij een bijzondere korte dronevideo van straatdansers op de Eiffeltoren krijgt het merk wereldwijd volop bekendheid. In de korte commercial zie je op een unieke manier diverse bankstellen en woonaccessoires voorbij komen. Een knap staaltje filmwerk bij een wel heel bijzondere locatie!

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is gecertificeerd (RPA-L) dronepiloot en beschikt over een volledige ROC vergunning.

1 gedachte over “Kijken: drone filmt straatdansers op Eiffeltoren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier