#advDeal

Actie: tijdelijk gratis drone-opleiding t.w.v. €199 bij DJI Air 2S en DJI FPV

Denk je erover om een DJI Air 2S of FPV drone aan te schaffen en moet je nog je EU dronebewijs voor Open categorie A2 halen? Dan heeft CameraNU.nl in samenwerking met Drone Flight Academy een leuke actie voor je: tot en met 5 september 2021 krijg je gratis een DronePilot Basic opleiding ter waarde van 199 euro bij aanschaf van één van de genoemde drones of Fly More Combo’s.

Air 2S en FPV

De Air 2S en de FPV drone zijn DJI’s laatste drones voor de gevorderde dronevlieger/videomaker. Met de Air 2S maak je opnamen van Mavic 2 Pro-kwaliteit in 4K resolutie en 10 bits kleurdiepte, maar dan met een drone van het formaat Mavic Air. Je leest meer over de mogelijkheden van deze drone in onze review van de DJI Air 2S.

Wil je wat meer dynamische beelden maken? Dan is de DJI FPV drone de ideale keuze. Deze drone is zowel geschikt voor beginnende als gevorderde FPV dronepiloten en wordt kant en klaar geleverd met bijbehorende zender en digitale videobril. Je kunt de drone in GPS mode vliegen, en als je de besturing eenmaal feilloos in de vingers hebt, dan kun je overschakelen op full manual bediening. Alleen dan haal je het uiterste uit het toestel.

Dronebewijs A2

Om met de Air 2S of DJI FPV drone te mogen vliegen moet je echter wel in het bezit zijn van het juiste dronebewijs. In principe volstaat het dronebewijs A1/A3 als je op ruime afstand gaat vliegen van mensen en bebouwing, maar over de meeste mogelijkheden te kunnen beschikken heb je eigenlijk het uitgebreidere certificaat voor Open categorie A2 nodig.

Wil je zowel een nieuwe drone als een meest uitgebreide dronebewijs in huis halen, dan heeft CameraNU.nl in samenwerking met Drone Flight Academy een leuke actie voor je opgezet. Je krijgt namelijk tijdelijk de DronePilot Basic opleiding ter waarde van 199 euro gratis aangeboden bij aanschaf van een DJI Air 2S combo, de DJI Air 2S, de DJI FPV combo en de DJI FPV drone.

Alle drones worden door CameraNU.nl uit voorraad geleverd. De opleiding en het bijbehorende examen worden online aangeboden door Drone Flight Academy. De cursus is inclusief 5 examenpogingen. Na het succesvol afronden van de opleiding kun je bij de RDW je A1/A3 en A2 certificaten bestellen. Je kunt dus binnen een paar dagen de lucht in. De actie loopt tot en met 5 september 2021.

NB. Dronewatch is niet betrokken bij deze actie. Mocht je via één van de links in dit artikel een bestelling plaatsen bij CameraNU.nl, dan ontvangt Dronewatch daarvoor een kleine commissie.

Avatar foto

Adverteerder

Af en toe lees je op Dronewatch gesponsorde artikelen of advertorials, afkomstig van (of geschreven in opdracht van) externe partijen. Ben je ook geïnteresseerd om een advertorial te plaatsen op Dronewatch? Neem dan contact op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier