Nieuwe renders tonen hoe Mavic 3 er mogelijk uit komt te zien

Op sociale media zijn computergegenereerde 3D-tekeningen opgedoken die laten zien hoe de aankomende DJI Mavic 3 (Pro) er mogelijk uit komt te zien. De renders zijn gebaseerd op afbeeldingen die eind vorige week verschenen. Ook is er een video verschenen met uitleg over de mogelijke werking van de dual camera-module. Over de releasedatum wordt gezegd dat de drone nog voor eind van dit jaar verschijnt.

Renders

De renders in kwestie werden op Twitter gedeeld door het account @dealsdrone. Te zien is hoe de camera – voorzien van het Hasselblad beeldmerk – beschikt over twee lenzen. Naar verluidt zou het gaan om een f/2.8 lens met een vaste brandpuntsafstand en variabel diafragma en een zoomlens met 7x optische zoom. 

Vermeende werking dual camera

Ondertussen is er ook een uitlegvideo verschenen waarin de mogelijke werking en constructie van de Mavic 3 Dual Camera uit de doeken wordt gedaan. Het idee is dat de Mavic 3 de beeldkwaliteit van de Mavic 2 Pro combineert met de veelzijdige zoomfunctie van de Mavic 2 Zoom. Mogelijk wordt dat bereikt door één sensor te gebruiken in combinatie met een spiegelsysteem.

 

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!