Video

Kijken: 8K dronebeelden van prachtig Amerikaans nationaal park in herfstkleuren

De herfst zit er weer aan te komen en dat betekent op veel plekken in de wereld verkleurende bomen en pastelkleurige wolkenluchten. Om alvast in de stemming te komen voor dit fotogenieke seizoen kijk je naar deze video van het Manti-La Sal National Forest, gelegen in de Amerikaanse staten Utah en Colorado. De beelden werden opgenomen in 8K resolutie, zodat je de kleinste details kunt ontwaren.

#ForeverMighty

De video is een productie van More Than Just Parks, waarvan je in het verleden wel meer dronevideo’s voorbij hebt zien komen op Dronewatch. De makers gaan met hun tijd mee, want hun nieuwste productie is gefilmd in 8K UHD resolutie. Dat betekent dat je op een groot beeldscherm ongelooflijk veel details kunt ontwaren.

Uit de beschrijving: “Het Manti-La Sal National Forest is groter dan alle nationale parken van Utah samen en biedt besneeuwde bergen, caleidoscopisch herfstgebladerte, de heilige Bears Ears, oogverblindende rode rotsformaties, ongerepte meren, weelderige valleien, heldere rivieren en eindeloze panorama’s. De Manti-La Sal biedt ongeëvenaarde recreatiemogelijkheden, maar het is ook een krachtig bewijs van het belang van het beschermen van de wilde gebieden van Utah, zodat ze #ForeverMighty blijven.”

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier