Kijken: FPV drone vs Red Bull Rallycross Racing

Voor alle petrolheads en droneliefhebbers die geen genoeg kunnen krijgen van FPV droneshots van voorbijscheurende auo’s is deze uitgelichte video meer dan de moeite waard. De opnamen werden gemaakt tijdens de Red Bull World Rallycross op het Circuit de Lohéac in Bretagne, Frankrijk. Dichter op de actie kun je niet komen!

“An FPV drone’s view of the final World RX race from the Circuit de Lohéac in Brittany, as the best World Rallycross drivers battle for the win. This is rally racing that you NEED to watch, with intense shoulder to shoulder driving and short fast laps on mixed terrain 🏁”, zegt het team van Red Bull over de video.

(via DroneXL)

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fotografeer Nederland vanuit de lucht en maak kans op een DJI Mini 3 Pro!

Wil jij kans maken op een DJI Mini 3 Pro inclusief DJI RC? Doe dan mee aan de fotowedstrijd MijnBesteDroneShot.

Stuur vóór 9 september tot 3 dronefoto's van Nederland in. De jury verkiest 2 winnende foto's: één voor de categorie tot 16 jaar en één voor de categorie 16 jaar of ouder. Beide winnaars ontvangen een drone!