Video

Kijken: FPV drone vs Red Bull Rallycross Racing

Voor alle petrolheads en droneliefhebbers die geen genoeg kunnen krijgen van FPV droneshots van voorbijscheurende auo’s is deze uitgelichte video meer dan de moeite waard. De opnamen werden gemaakt tijdens de Red Bull World Rallycross op het Circuit de Lohéac in Bretagne, Frankrijk. Dichter op de actie kun je niet komen!

“An FPV drone’s view of the final World RX race from the Circuit de Lohéac in Brittany, as the best World Rallycross drivers battle for the win. This is rally racing that you NEED to watch, with intense shoulder to shoulder driving and short fast laps on mixed terrain 🏁”, zegt het team van Red Bull over de video.

(via DroneXL)

Avatar foto

Wiebe de Jager

Wiebe de Jager (@wdejager) is oprichter van Dronewatch en auteur van de boeken Dronefotografie en Dronevideo's maken. Wiebe is A1/A2/A3 gecertificeerd dronepiloot en beschikt over een exploitatievergunning voor de Specific categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Vul hieronder je gegevens in en blijf op de hoogte.

Open nieuwsbrief aanmeldformulier